Στη 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας... Γενική Παιδεία... Μουσική Παιδεία... Γενική Μόρφωση...Δραστηριότητες (μουσικές, θεατρικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές)... Εκπαιδευτικά Προγράμματα... Δημιουργικότητα... Πρωτοβουλία… Αυτενέργεια… Ομαδικότητα… Συνεργατικότητα… Αλληλοαποδοχή

Το Σχολείο μας

Μουσικό Σχολείο ΚαρδίτσαςΕνημέρωση γονέων

Επιδιώκουμε στενή συνεργασία με τους γονείς

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Εξετάσεων

Αναζητήστε τα θέματα των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οι Μαθητές Γράφουν

Οι μαθητές μας έχουν άποψη

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστάσεις μας και όχι μονο

Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στο Youtube

Διαβάστε περισσότερα


Καρδίτσα, 3 Μαρτίου 2018


mousiko 10-3


Η Χορωδία Ομοίων Φωνών του Σχολείου μας συμμετείχε στη 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ''Hotel Kierion'', στα πλαίσια του 36ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα της χορωδίας συνδύασε δημιουργίες σύγχρονων Ελλήνων συνθετών με κομμάτια από την Ιταλία του 18ου αιώνα, τον πολιτισμό της Αφρικής και του ιδιώματος της τζαζ. Το θερμό χειροκρότημα του κοινού και η επιβράβευση των διοργανωτών έδωσαν δύναμη και χαρά στους συμμετέχοντες. Με γνωστές εκτελέσεις από Luigi Cherubini (1760-1842) και Veni Jesu amor έως Μίκη Θεοδωράκη(1925-) Τι θέλω και Μπάμπη Κανά (1952-) Τί γυρεύεις, αεράκι αλλά με ΠαραδοσιακάΑφρικής, Bonse Oscar Peterson (1925-2007) Hymn to freedom, οι μικροί μαθητές του σχολείου υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Ζαχαρτζή αιχμαλώτισαν κυριολεκτικά το κοινό διασπείροντας μοναδικές ακουστικές απολαύσεις.

Στο πιάνο η κ.Μ. Αργυρίου και η μαθήτρια Γλ. Τσίπρα.

video-clip-iconΔείτε μας εδώ

ΝΕΑ